Vervoer

De mobiliteit binnen een bedrijf is erg belangrijk. Bij schade of diefstal wil je dat er snel vervangend vervoer geregeld wordt. Een goede verzekering is daarom erg belangrijk. Denk hierbij aan verzekeringen voor:

  • Bedrijfsauto
  • Werkmaterieel
  • Aanhangwagen
  • Handelaarskenteken
  • Oldtimer
  • Eigen vervoer van gereedschappen en materialen

Bestel­auto- of bedrijfsauto­verzekering

Heb je een bedrijfsauto? Je bent verplicht deze WA te verzekeren. Heb je een nieuwere bedrijfsauto? Dan is ons advies om deze uitgebreid te verzekeren met bijvoorbeeld een WA (beperkt) casco verzekering.

Werkmaterieel verzekeren

Werkmaterieel dat een wettelijk aansprakelijkheidsverzekering behoeft zijn onder ander: elektrische handpallettruck, vorkheftruck, shovel of loader, minigraver, verreiker of (mobiele) kraan. En alle voertuigen die gelieerd zijn aan de eerder genoemde voertuigen. Informeer naar de mogeljkheden.

Aanhangwagenverzekering

Een aanhangwagen heeft geen WA verzekering nodig, dat valt namelijk onder de WA verzekering van het trekkende voertuig. Maar u kunt wel de aanhangwagen verzekeren tegen diefstal en de goederen die vervoerd worden, informeer naar de mogelijkheden.

Handelaarskenteken verzekering

Deze verzekering is specifiek bedoeld voor handelaren in motorvoertuigen. De zogenaamde 'groene plaat' kun vraag je aan bij de RDW en op deze kentekens moet een WA verzekering komen, we helpen je daar graag mee verder.

Eigen vervoer verzekering

Met deze verzekering dek je de schade die ontstaat aan producten of gereedschap dat je vervoerd. Ook is deze verzekering voor vergoedingen bij diefstal uit bijvoorbeeld je bedrijfsbus tijdens het parkeren of laden en lossen. Vraag naar de mogelijkheden.

Vragen?

Neem vrijbijvend contact met ons op.

Wij bieden onze vervoer- en bedrijfsverzekeringen aan in de omgeving Tilburg, Hilvarenbeek, Goirle en Oisterwijk.

Contact over verzekeringen, hypotheken Tilburg en omgeving

Direct antwoord?

Er staat altijd iemand voor je klaar.Bel of mail direct

Bel 013 536 06 36 postkamer@aaww.nl
LoginLogin bij NH1816