Wat doet een assurantiekantoor?

01-11-2021

Het woord assurantie is in de volksmond beter bekend als verzekering, dat maakt ook meteen een groot deel van onze werkzaamheden als assurantiekantoor duidelijk. Wij helpen je met het afsluiten van de juiste verzekering of het complete verzekeringspakket en de schadeafhandeling.

Assurantieadviseur

Wij zijn de tussenpersoon tussen jou als klant en de verzekeraar, wij werken met verschillende assurantie(verzekering)aanbieder om je een onafhankelijk advies te kunnen geven. Ook wanneer je daadwerkelijk schade hebt handelen wij als assurantieadviseur de schade voor je af, wij nemen contact op met de verzekeraar om je schadeafhandeling zo vlot en prettig mogelijk te laten verlopen. Ook kijken we regelmatig naar je verzekeringen om te zien of we deze moeten bijstellen, zo voorkomen we onderverzekering maar ook oververzekering.

Onafhankelijk assurantieadviseur

Ons kantoor heeft een samenwerking met diverse verzekeraars, aanbieders die elk hun eigen kracht hebben op het gebied van assurantiën. Op deze wijze kunnen we jou als verzekerde een passend pakket bieden tegen een goede en eerlijke prijs. Ben je op zoek naar een assurantieadviseur of tussenpersoon in omgeving Tilburg? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Tussenpersoon voor verzekeringen, hypotheken en zakelijk dienstverlening

Naast tussenpersoon voor verzekeringen bemiddelen wij als ook bij hypotheken, zakelijke verzekeringen en financieringen. Lees hier meer over onze zakelijke dienstverlening als assurantiekantoor. Ben je op zoek naar een adviseur voor het afsluiten van een hypotheek kijk dan hier. Een lokale adviseur of tussenpersoon kent de regio en is daarom vaak goed op de hoogte van wat er speelt in bijvoorbeeld Tilburg, Hilvarenbeek, Goirle of Oisterwijk.

Assurantiekantoor in de buurt

Wij bieden onze diensten als assurantieadviseur voornamelijk aan in de regio Tilburg, Hilvarenbeek, Goirle en Oisterwijk. Regio Tilburg kennen we goed en daarom weten we ook wat er gevraagd wordt van een verzekering of bij een hypotheekaanvraag in deze omgeving. Wij werken graag lokaal omdat we betrokken zijn en willen blijven met de regio.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact over verzekeringen, hypotheken Tilburg en omgeving

Direct antwoord?

Er staat altijd iemand voor je klaar.Bel of mail direct

Bel 013 536 06 36 postkamer@aaww.nl
LoginLogin bij NH1816