Vezekeringen voor het hele gezin

Uw gezin is uw meest dierbare bezit en hiervoor wilt u alles goed geregeld hebben. Daarom is een goed verzekeringspakket zo belangrijk, zodat wanneer er iets gebeurd, een ongelukje, ziekte of iets anders dat alles snel en goed wordt opgelost. Wij kijken dan ook graag met u naar de wensen en gezinssituatie om zo een passend en betaalbaar verzekeringspakket voor u samen te stellen.

Voor uw gezin kunt u denken aan de volgende verzekeringen:

  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Zorgverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Overlijdensrisicoverzekering
  • Uitvaartverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

Soms zit een ongeluk in een klein hoekje. Uw zoon of dochter gooit bij oma per ongeluk een dure vaas kapot. Zonder op te letten steekt u de weg over, een auto moet uitwijken en botst tegen een boom. Het is allemaal geen moedwil, maar u of uw gezin is aansprakelijk voor de schade.

In de meeste gevallen blijft de schade beperkt tot enkele honderden euro’s. Maar soms is de schade onbetaalbaar, doordat de bestuurder als gevolg van het ongeval blijvend gehandicapt raakt of nog erger. Dan is een goede aansprakelijkheidsverzekering erg belangrijk.

Zorgverzekering

Iedereen die in Nederland woont of werkt heeft een basiszorgverzekering nodig. De basisverzekering dekt de standaardkosten van bijvoorbeeld de huisarts, het ziekenhuis of de apotheek. Voor kosten die niet door de basisverzekering worden gedekt, kunt u zich aanvullend verzekeren. In een aanvullende verzekering vallen bijvoorbeeld fysiotherapie of de tandarts. Uw kinderen tot 18 jaar kunt u eenvoudig en zonder extra kosten meeverzekeren bij u of uw partner.

Rechtsbijstandverzekering

Wist u dat jaarlijks een derde van alle Nederlanders behoefte heeft aan rechtshulp? Een meubelzaak levert bijvoorbeeld een verkeerd bankstel af en weigert deze om te ruilen, of uw baas beëindigt van de ene op de andere dag uw arbeidscontract.

Als u met juridische procedures of een rechtszaak te maken krijgt, komen er flinke kosten op u af. Een advocaat kost al gauw 150 euro per uur. Een goede rechtsbijstandverzekering dekt alle kosten. Voor slechts enkele euro’s per maand bent u verzekerd van professionele juridische hulp wanneer u die nodig heeft.

Overlijdensrisicoverzekering

Een financieel vangnet voor uw nabestaanden. Voor de nabestaanden verandert er veel na een overlijden. Ondanks het gemis moeten de achterblijvende gezinsleden verder. Meestal heeft een overlijden direct invloed op de financiële situatie van het gezin. Mogelijk valt er een inkomen weg en moeten er extra kosten worden gemaakt voor bijvoorbeeld kinderopvang.

Met een nabestaandenverzekering, ook wel overlijdensrisicoverzekering genoemd, zorgt u voor een financieel vangnet bij overlijden van een van de partners. Deze verzekering kunt u los sluiten, maar ook gekoppeld aan uw hypotheek. Tegen een geringe premie zorgt u voor zekerheid voor uw nabestaanden.

Uitvaartverzekering

Alles goed geregeld voor uw nabestaanden. Een overlijden komt vaak onverwacht. We krijgen er vroeg of laat allemaal mee te maken, want de dood hoort nu eenmaal bij het leven. Niemand denkt er graag over na, maar toch is dat nodig. U wilt toch ook dat uw nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over de kosten van uw uitvaart? Overleg met elkaar welke wensen u voor een uitvaart heeft. Dan weet u gelijk hoeveel geld nodig is voor de gewenste uitvaart.

Vragen?

Neem vrijbijvend contact met ons op.

Wij bieden onze verzekeringen voor het gezin aan in Tilburg en omstreken.

Contact over verzekeringen, hypotheken Tilburg en omgeving

Direct antwoord?

Er staat altijd iemand voor je klaar.Bel of mail direct

Bel 013 536 06 36 postkamer@aaww.nl
LoginLogin bij NH1816