Vezekeringen voor het hele gezin

Jouw gezin is je meest dierbare bezit en hiervoor wil je alles goed geregeld hebben. Daarom is een goed verzekeringspakket zo belangrijk, zodat wanneer er iets gebeurd, een ongelukje, ziekte of iets anders dat alles snel en goed wordt opgelost. Wij kijken dan ook graag met jou naar de wensen en gezinssituatie om zo een passend en betaalbaar verzekeringspakket voor jou samen te stellen.

Denk voor jouw gezin aan de volgende verzekeringen:

  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Zorgverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Overlijdensrisicoverzekering
  • Uitvaartverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

Soms zit een ongeluk in een klein hoekje. Jouw zoon of dochter gooit bij oma per ongeluk een dure vaas kapot. Zonder op te letten steek je de weg over, een auto moet uitwijken en botst tegen een boom. Het is allemaal geen moedwil, maar jij of jouw gezin is aansprakelijk voor de schade.

In de meeste gevallen blijft de schade beperkt tot enkele honderden euro’s. Maar soms is de schade onbetaalbaar, doordat de bestuurder als gevolg van het ongeval blijvend gehandicapt raakt of nog erger. Dan is een goede aansprakelijkheidsverzekering erg belangrijk.

Zorgverzekering

Iedereen die in Nederland woont of werkt heeft een basiszorgverzekering nodig. De basisverzekering dekt de standaardkosten van bijvoorbeeld de huisarts, het ziekenhuis of de apotheek. Voor kosten die niet door de basisverzekering worden gedekt, kan jij jezelf aanvullend verzekeren. In een aanvullende verzekering vallen bijvoorbeeld fysiotherapie of de tandarts. Jouw kinderen tot 18 jaar verzeker je eenvoudig en zonder extra kosten mee bij jou of jouw partner. 

Rechtsbijstandverzekering

Wist jij dat jaarlijks een derde van alle Nederlanders behoefte heeft aan rechtshulp? Een meubelzaak levert bijvoorbeeld een verkeerd bankstel af en weigert deze om te ruilen, of jouw baas beëindigt van de ene op de andere dag jouw arbeidscontract.

Als jij met juridische procedures of een rechtszaak te maken krijgt, komen er flinke kosten op jou af. Een advocaat kost al gauw 150 euro per uur. Een goede rechtsbijstandverzekering dekt alle kosten. Voor slechts enkele euro’s per maand ben jij verzekerd van professionele juridische hulp wanneer jij die nodig heeft.

Overlijdensrisicoverzekering

Een financieel vangnet voor jouw nabestaanden. Voor de nabestaanden verandert er veel na een overlijden. Ondanks het gemis moeten de achterblijvende gezinsleden verder. Meestal heeft een overlijden direct invloed op de financiële situatie van het gezin. Mogelijk valt er een inkomen weg en moeten er extra kosten worden gemaakt voor bijvoorbeeld kinderopvang.

Met een nabestaandenverzekering, ook wel overlijdensrisicoverzekering genoemd, zorg jij voor een financieel vangnet bij overlijden van een van de partners. Deze verzekering kan je los sluiten, maar ook gekoppeld aan jouw hypotheek. Tegen een geringe premie zorgt u voor zekerheid voor jouw nabestaanden.

Uitvaartverzekering

Alles goed geregeld voor jouw nabestaanden. Een overlijden komt vaak onverwacht. We krijgen er vroeg of laat allemaal mee te maken, want de dood hoort nu eenmaal bij het leven. Niemand denkt er graag over na, maar toch is dat nodig. Jij wilt toch ook dat jouw nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over de kosten van jouw uitvaart? Overleg met elkaar welke wensen jij voor een uitvaart hebt. Dan weet je gelijk hoeveel geld er nodig is voor de gewenste uitvaart.

Vragen?

Neem vrijbijvend contact met ons op.

Wij bieden onze verzekeringen voor het gezin aan in Tilburg en omstreken.

Contact over verzekeringen, hypotheken Tilburg en omgeving

Direct antwoord?

Er staat altijd iemand voor je klaar.Bel of mail direct

Bel 013 536 06 36 postkamer@aaww.nl
LoginLogin bij NH1816