Verzekeringen voor vervoer en vrije tijd

Vervoer is belangrijk en het is prettig als wanneer er wat gebeurd het snel en goed wordt afgehandeld. Dat u direct de beschikking heeft over vervangend vervoer en de schade snel hersteld kan worden. U dat de kosten hiervoor beperkt blijven.

Daarom bieden wij verzekeringen aan om uw vervoer en hobby goed te kunnen verzekeren denk hierbij aan:

  • Autoverzekering
  • Motorverzekering
  • Scooterverzekering
  • Fiets- of E-bikeverzekering
  • Bootverzekering
  • Reisverzekering

Autoverzekering

Als het om auto’s gaat, heeft ieder zo z’n eigen smaak. De een gaat voor een praktische gezinsauto en de ander heeft een voorkeur voor een sportieve cabrio. Ondanks deze verschillen willen we allemaal hetzelfde: er zeker van zijn dat we onze auto kunnen gebruiken wanneer we hem nodig hebben.

Verzeker je scooter, motor, fiets, E-bike, boot of hobby

U heeft een bromfiets, scooter, e-bike, motor, fiets, boot of brommobiel en zoekt een passende verzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing. U kunt kiezen uit drie verzekeringsvormen. De dekking is dan precies afgestemd op uw persoonlijke wensen en situatie. No-claimkorting opbouwen behoort ook tot de mogelijkheden en die kan oplopen tot maar liefst 75%.

Reisverzekering

Genieten en onbezorgd op vakantie. Met een goede reisverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over calamiteiten tijdens uw vakantie. U moet er toch niet aan denken dat door een inbraak in uw vakantieverblijf uw welverdiende rust verandert in een nachtmerrie.

Wij verzekeren u graag op een manier die past bij uw persoonlijke reisstijl. U kunt kiezen uit twee typen reisverzekeringen tegen lage premies. Gaat u meerdere keren per jaar in Nederland of in het buitenland op vakantie, dan is een doorlopende reisverzekering al snel een aantrekkelijke keuze. U betaalt maar één keer poliskosten en hoeft nooit meer na te denken over uw reisverzekering.

Wij bieden je graag een op maat gemaakt verzekeringspakket aan.

Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

Contact

 

 

Contact over verzekeringen, hypotheken Tilburg en omgeving

Direct antwoord?

Er staat altijd iemand voor je klaar.Bel of mail direct

Bel 013 536 06 36 postkamer@aaww.nl
LoginLogin bij NH1816