Verzekeringen voor vervoer en vrije tijd

Vervoer is belangrijk en het is prettig als, wanneer er wat gebeurd, het snel en goed wordt afgehandeld. Het is belangrijk dat je direct beschikking hebt over vervangend vervoer, de schade snel hersteld wordt én dat de kosten hiervoor beperkt blijven. 

Daarom bieden wij verzekeringen aan om jouw vervoer en hobby goed te verzekeren denk hierbij aan:

  • Autoverzekering
  • Motorverzekering
  • Scooterverzekering
  • Fiets- of E-bikeverzekering
  • Bootverzekering
  • Reisverzekering

Autoverzekering

Als het om auto’s gaat, heeft ieder zo z’n eigen smaak. De een gaat voor een praktische gezinsauto en de ander heeft een voorkeur voor een sportieve cabrio. Ondanks deze verschillen willen we allemaal hetzelfde: er zeker van zijn dat we onze auto kunnen gebruiken wanneer we hem nodig hebben.

Verzeker je scooter, motor, fiets, E-bike, boot of hobby

Heb jij een bromfiets, scooter, e-bike, motor, fiets, boot of brommobiel en zoek je naar een passende verzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij  jou een prima oplossing. Je kunt kiezen uit drie verzekeringsvormen. De dekking is dan precies afgestemd op jouw persoonlijke wensen en situatie. No-claimkorting opbouwen behoort ook tot de mogelijkheden en die kan oplopen tot maar liefst 75%.

Reisverzekering

Genieten en onbezorgd op vakantie. Met een goede reisverzekering hoef jij je geen zorgen te maken over calamiteiten tijdens jouw vakantie. Je moet er toch niet aan denken dat door een inbraak in uw vakantieverblijf jouw welverdiende rust verandert in een nachtmerrie.

Wij verzekeren je graag op een manier die past bij jouw persoonlijke reisstijl. Je kunt kiezen uit twee typen reisverzekeringen tegen lage premies. Ga jij meerdere keren per jaar in Nederland of in het buitenland op vakantie, dan is een doorlopende reisverzekering al snel een aantrekkelijke keuze. Je  betaalt maar één keer poliskosten en hoeft nooit meer na te denken over jouw reisverzekering.

Wij bieden je graag een op maat gemaakt verzekeringspakket aan.

Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

Contact

 

 

Contact over verzekeringen, hypotheken Tilburg en omgeving

Direct antwoord?

Er staat altijd iemand voor je klaar.Bel of mail direct

Bel 013 536 06 36 postkamer@aaww.nl
LoginLogin bij NH1816