Onze specialisten

Door de jaren heen is ons kantoor gegroeid tot een organisatie met 6 medewerkers.
Benieuwd wie er bij Aarts & Van der Wouw werken? Ontdek het hieronder:

Mede-eigenaar & specialist hypotheken

Ad Aarts

Mede-eigenaar & specialist hypotheken

Met bijna 40 jaar ervaring in dit vakgebied heb ik ruim 20 jaar geleden de keuze gemaakt om vennoot te worden binnen ons kantoor. Met veel plezier help ik je met het vinden van de beste hypotheek. Ben je op zoek naar een woning en wil je een persoonlijk financieel advies? Dan ga ik graag met jou in gesprek op zoek naar een geschikte oplossing om jouw droomwoning te realiseren!

Lees meer
Mede-eigenaar & specialist zakelijke verzekeringen

Patrick van der Wouw

Mede-eigenaar & specialist zakelijke verzekeringen

Met ruim 35 jaar ervaring adviseer ik jou over verzekeringen en begeleid ik je bij diverse schades. Ik ben gespecialiseerd in zakelijke verzekeringen en ondersteun ondernemers op het gebied van schade- en inkomensverzekeringen. Samen spreken we door welke risico’s jij en je bedrijf lopen waarna ik met een passend advies kom. Ook voor particuliere verzekeringen kun je bij mij terecht. Heb je een vraag over je verzekering, dan help ik je graag verder!

Lees meer
Specialist zakelijke verzekeringen

Dorrit van Pol

Specialist zakelijke verzekeringen

Ik ben het aanspreekpunt voor al onze zakelijke relaties. Heb je een vraag over een zakelijke verzekering? Dan is de kans groot dat je mij aan de lijn krijgt. Door mijn jarenlange ervaring, nauwkeurigheid en betrokkenheid, zorg ik ervoor dat jij de juiste polis of offerte ontvangt. Daarnaast help ik je bij de afwikkeling van een schadeclaim. Ik krijg er energie van als ik jou op de best mogelijk manier help en jij met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Lees meer
Hypotheekadviseur

Doreth Abrahams

Hypotheekadviseur

Ben je op zoek naar een hypotheek of heb je een vraag over jouw huidige hypotheek? Dan help ik je graag! Al ruim 5 jaar ondersteun ik Ad met nieuwe hypotheekaanvragen en wijzigingen van een bestaande hypotheek. Ik onderzoek de mogelijkheden en kom graag, samen met jou, tot een passende hypotheek.

Lees meer
Specialist particuliere verzekeringen

Marie-Louise van Heeswijk

Specialist particuliere verzekeringen

Bel je naar ons kantoor? Dan is de kans groot dat je mij aan de lijn krijgt. Samen met Machteld ben ik het eerste aanspreekpunt van Aarts & van der Wouw. Mijn dag begint met een kop thee en het beantwoorden van e-mails. Ook help ik jou met al je privé verzekeringen en begeleid ik je bij een schade die jij hebt gemeld. Ik krijg energie van het helpen van klanten. Dus heb je een vraag? Bel me dan gerust!

Lees meer
Specialist particuliere verzekeringen

Machteld Hardeman

Specialist particuliere verzekeringen

Na jarenlang elders ervaring te hebben opgedaan, werk ik sinds mei 2019 bij Aarts & van der Wouw. Samen met Marie-Louise ben ik het eerste aanspreekpunt van ons kantoor. In de meeste gevallen neemt of Marie-Louise of ik de telefoon op als je naar ons belt. Wij helpen jou graag verder! Ik ben gespecialiseerd in particuliere verzekeringen. Ik beantwoord graag jouw vragen of zoek naar een passende verzekering.

Lees meer
LoginLogin bij NH1816