Gezondheid

Gezondheid is misschien wel het belangrijkste voor jezelf en je personeel. Dan is een goede verzekering bij ziekte erg belangrijk, als iemand ziek wordt is dat al ververvelend goed genoeg en is het prettig als alles goed is geregeld.

Wij bieden verzekering op het gebied van:

  • Arbeidsongeschiktheid
  • Ziekteverzuim
  • WGA
  • Overlijdensrisico
  • Zorg

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering ook wel bekend als AOV is bedoeld voor zelfstandig ondernemers, deze verzekering biedt een vergoeding voor het inkomen wanneer je als ondernemer ziek of arbeidsongeschikt raakt. Hierin spelen veel factoren een rol, je inkomen je werkzaamheden, reis je veel en nog veel meer, laat je daarom ninformeren om de beste AOV verzekering voor jou te vinden,

Ziekteverzuimverzekering 

Als werkgever ben je verplicht om een werknemer door te betalen bij ziekte, twee jaar lang moet een groot gedeelte van het loon doorbetaald worden. Een ziekteverzuimverzekering biedt hierin een oplossing, zij dekken de kosten zodat u ook vervanging kunt inschakelen. Informeer naar de mogelijkheden.

WGA

Werkhervatting Gedeeltelijk Arbeidsgeschikten, heb je een medewerker die terugkomt na een ziekteverlof of komt er iemand bij je werken die gedeeltelijk arbeidsongeschikt is dan kan dat veel vragen oproepen, we helpen je hiermee graag verder.

Overlijdensrisico

Heb je een eenmanszaak of VOF dan kan een overlijdensrisicoverzekering erg handig zijn. Mocht je te komen overlijden dan kan je gezin of het bedrijf toch doorgaan door de eenmalige uitkering, informeer naar de mogelijkheden.

Vragen?

Neem vrijbijvend contact met ons op.

Wij bieden onze bedrijfsverzekeringen aan in de omgeving Tilburg, Hilvarenbeek, Goirle en Oisterwijk.

Contact over verzekeringen, hypotheken Tilburg en omgeving

Direct antwoord?

Er staat altijd iemand voor je klaar.Bel of mail direct

Bel 013 536 06 36 postkamer@aaww.nl
LoginLogin bij NH1816