Eigendom

Een bedrijf heeft diverse eigendommen. Deze materiële zaken zijn vaak essentieel voor het functioneren van het bedrijf. Het is dan ook van belang dat de verzekeringen van jouw eigendommen goed geregeld zijn, zodat deze bij schade snel en goed vervangen worden.

Denk bij eigendom aan bedrijfsverzekeringen voor:

  • Gebouw
  • Inventaris / voorraad
  • Huurdersbelang
  • Bedrijfsschade
  • Machinebreuk
  • Transport

Gebouw

Wij verzekeren commercieel en particulier vastgoed, zodat jij bij brand-, water- of andere schade snel geholpen wordt.

Inventaris en voorraad verzekeren 

Het is van belang dat jouw inventaris en/of voorraad bij schade of diefstal snel weer op orde is. Wij bieden je diverse bedrijfsmiddelenverzekeringen aan om je snel weer op gang te helpen.

Huurdersbelangverzekering

Heb je aanpassingen of verbeteringen gedaan aan het gebouw dat je huurt, bijvoorbeeld een keuken geplaatst of vloer vervangen, dan heet dat huurdersbelang. Wanneer er schade ontstaat aan deze zaken, wordt het vergoedt met een huurdersbelangverzekering.

Bedrijfsschadeverzekering

Met een bedrijfsschadeverzekering verzeker je het bedrijf tegen financiële gevolgen door stilstand van het bedrijf als gevolg van een verzekerde gebeurtenis.  Met behulp van deze verzekering kunnen de vaste lasten toch betaald worden.

Machinebreukverzekering

Met een machinebreukverzekering zijn de machines binnen het bedrijf verzekerd tegen materiële schade. Ze kunnen bijvoorbeeld uitvallen door brand, stroomstoring, bedieningsfouten of ander onvoorziene zaken. Met deze verzekering zorgen we voor goed vervangende machines. 

Transportverzekering

Een transportverzekering is bedoeld om de schades te verzekeren die tijdens vervoer en reizen kunnen ontstaan. Deze verzekeringen zijn vaak heel verschillend per bedrijfstype en omvang. 

Vragen?

Neem vrijbijvend contact met ons op.

Wij bieden onze bedrijfsverzekeringen aan in Tilburg en omstreken.

Contact over verzekeringen, hypotheken Tilburg en omgeving

Direct antwoord?

Er staat altijd iemand voor je klaar.Bel of mail direct

Bel 013 536 06 36 postkamer@aaww.nl
LoginLogin bij NH1816