Bedrijfsactiviteiten

Verzekeringen die betrekking hebben op de uitoefening van je werkzaamheden. Denk hierbij aan onderstaande verzekeringen:

  • Bedrijfsaansprakelijkheid
  • Beroepsaansprakelijkheid
  • Bestuurdersaansprakelijkheid
  • Rechtsbijstand
  • CAR verzekering

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Je loopt het risico om aansprakelijk gesteld te worden voor schade die jij of een van jouw medewerkers bij een ander veroorzaakt. Ook kun je ansprakelijk gesteld worden door een van jouw medewerkers als hij of zij tijdens de uitoefening van zijn werk schade oploopt. Zo’n claim kan heel veel kosten. Je  kunt daarom niet zonder een goede aansprakelijkheidsverzekering.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Beroeps­aansprakelijk­heid is bedoeld om schade te vergoeden die ontstaat door een beroepsfout. Denk hierbij aan een verkeerd advies, ontwerpfout of ander beroepsmatige fout waardoor de klant of opdrachtgever financiële schade oploopt. De klant kan dan jou aansprakelijk stellen voor de schade en deze verzekering vergoedt dat in de meeste gevallen.

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Soms word je als bestuurder van een vennootschap aansprakelijk gesteld bij schulden van het bedrijf. Dan kan het zijn dat je een vergoeding moet betalen uit je privé vermogen. Deze verzekering is bedoeld voor dit soort situaties om jou als bestuurder te helpen.

Zakelijke Rechtsbijstandsverzekering

Natuurlijk doet u er alles aan om problemen te voorkomen, maar als ondernemer kunt u in conflict raken met bijvoorbeeld een klant of de overheid. Als u dan juridische bijstand nodig heeft, dan kunnen de kosten enorm oplopen. Onze rechtsbijstandverzekering biedt dan een oplossing: u verzekert zich van professionele rechtshulp.

CAR-verzekering

Een CAR-verzekering (Construction All Risk) is een verzekering die de materiële schade dekt die ontstaat tijdens de bouw of montage, bij gebouwen, wegen of installaties. Dit kan ontstaan door brand, het weer, diefstal, bouwfout of andere fout. Een opstalverzekering dekt namelijk niet de schade die ontstaat tijdens bouw en verbouwwerkzaamheden.

Vragen?

Neem vrijbijvend contact met ons op

Contact

Wij bieden onze bedrijfsverzekeringen aan in Tilburg en omstreken. 

Contact over verzekeringen, hypotheken Tilburg en omgeving

Direct antwoord?

Er staat altijd iemand voor je klaar.Bel of mail direct

Bel 013 536 06 36 postkamer@aaww.nl
LoginLogin bij NH1816